NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

A parlament előtt is felállítottak egy fogast – a képviselők nagyobb bért akaszthatnak le

2017. január 13. - RockMeAmadeus

fogas.jpgNéhány magyarországi település és Magyarkanizsa után Belgrádban a parlament előtt is felállítottak egy fogast, amivel egyensúlyt kívánnak teremteni. Míg máshol a rászoruló szegény sorsúak vehetnek le onnan kabátot, illetve akik segítenének azok ugyanezt hagyhatnak ott, addig itt a mostoha sorsú képviselőknek segítenének.

„Mindenki el van foglalva a szegényekkel. Mert nekik nincs elég pénzük élelemre, fáznak, nincs hol lakniuk meg ilyesmi. De a képviselőkkel senki se foglalkozik. Nekünk van, hogy 8-10 órát is benn kell ülni a parlamentben és arra is volt példa, hogy ebédidőben nem volt baklava ezért a szomszéd utcában lévő cukrászdából kellett hozatni. Meg egyébként is, havi 120-140 ezer dinárból nem tudunk megélni. Itt kell ülni a képviselőházban, ezért elesünk attól, hogy más munkahelyeken is dolgozzunk” – nyilatkozta az egyik képviselő az NKPressnek.

Ezért aztán, hatalmi képviselők egy csoportja meg néhány radikális politikus egy úgynevezett pénzfogast helyeztek el a parlament előtti platón.

A zsákokban mindenki elhelyezheti pénzadományát a rászoruló képviselőknek. Az átláthatóság érdekében külön zsákban hagyhatjuk a dinár- és egy másikban a deviza adományokat, de szívesen fogadják az arany ékszereket és műtárgyakat is, persze ezekhez csatolni kell egy becsüsnek az értékfelmérését is.

„Ezzel az akcióval a polgárok végre kifejezhetik hálájukat az értük dolgozó képviselőknek” – mondta beszélgetőpartnerünk, majd elrohant, mert arról érkezett hír, hogy napirend előtti olcsó menüebéd érkezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr5512122891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása