NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Vučić: A hóesés albán provokáció, nem kell eltisztítani!

2018. december 15. - RockMeAmadeus

Az úgynevezett koszovói, úgynevezett albánok úgynevezett provokációjának nevezte Aleksandar Vučić Szerbia úgynevezett elnöke a péntek éjszakai havazást.

„A koszovói úgynevezett állam vezetőinek provokációjáról van szó, akik szándokosan küldték rá Szerbiára a hófelhőket, amiben támogatta őket Amerika, Németország és egy harmadik állam is, amelynek nem fedem fel a nevét” – mondta rendkívüli tévébeszédében, amelyet a Pannon tévének köszönhetően 380 ezer vajdasági magyar háztartásban is sugároztak.

Vučić szerint az albánok a havazással a szerbek szervezett akcióját próbálták kiprovokálni, de ők ennek nem ültek fel.

„Nem fogunk akcióba kezdeni, nem lesz ismét Szerbia a bűnbak. Ezért határozottan felszólítom az ország és a boszniai szerbek összes téli szolgálatát, hogy a munkagépeket ne gyújtsák be, a só maradjon a raktárban, nem távolítjuk el a havat” – mondta az államfő.

grbic_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr7214485716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása