NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Palics: Élményfürdő helyett horrorfürdő nyílik!

2013. augusztus 09. - bettmen

Élményfürdő helyett horrorfürdő nyílik Palicson – értesült az NKPress bizalmas forrásokból (azelőtt a DB-nél dolgozott az ipse). A projektum lényege, hogy valami újat, valami mást nyújtsanak, mint a többi fürdő.

„A környéken igen nagy a konkurencia élményfürdőkből. Itt van Mórahalom, de hamarosan Zentán meg Óbecsén is épülni fog ilyen. A mi fürdőnk más lesz. Izgalmas és formabontó“ mondta el portálunknak Zoran Termalović bazenmérnök.

palic_lake.jpg

Mint megtudtuk, a horrorfürdőben lesz olyan csúszda, amelynek a végén víz nélküli medence lesz, de olyan is, ahol a medencében lesz víz, viszont Fekete Pákó várja meztelenül a lecsúszókat.

Az étterem specialitása a misztikus lángos lesz, ugyanis minden tizedik lángosra kecsap helyett csirkevér kerül. A nyertesek ingyen szaunázást kapnak, ugyanis a szauna is kuriózum lesz: -20 és +120 Celsius-fok között ingadozik a hőmérséklet, teljesen spontánul. Az Acélember-masszázs lényege pedig az lesz, hogy szöges ágyon juthatnak masszázshoz a megfáradt fürdőzők. De lesz Dracula-party is, amelynek keretében bekötött szemmel kell lecsúszni, csak éppen helyben derül ki, hogy hova.

„Fürdőnk veszélyesebb és izgalmasabb lesz, mint a millió turisták vonzó Palicsi-tó, ráadásul a szerbiai életviszonyokhoz igazítottuk a tartalmat, biztosan nyereségesek leszünk“ – tette hozzá Termalović.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr425453917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása