NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Fotoszintetizáljanak a zentai polgárok!

2017. február 12. - AlladiN1999

A héten egyre többször fordult elő, hogy amint a felhők mögül kikukucskált a Nap, Zentán a távfűtést végző közvállalat, az Elgas azonnal jelentősen csökkentette a víz hőmérsékletét, így nagyon sok házban és lakásban még langyosnak sem nevezhetőek voltak a radiátorok.

00179538.jpeg– Tudom, tudom, a távfűtés miatt keresnek – szólt bele a telefonba az egyik illetékes, akit éppen a városházán sikerült elérnünk, miközben a klímát próbálta beüzemelni, mivel nagyon hideg volt az irodájában. – Mivel biztos voltam benne, hogy jelentkezni fognak, mert maguknak meg a hasonszőrűknek a 30 fokos víz nem elég, ezért már készültem is a válasszal: arra kérjük a zentai polgárokat, hogy amikor süt a Nap és az Elgas csökkenti a fűtést, akkor menjenek ki a természetbe, a szabad levegőre és végezzenek fotoszintézist! Ezzel magukon is segítenek, valószínű, hogy nőni is fognak, és próbálják meg a hőt valamilyen formában megőrizni a testükben, mert szükség lesz rá – mondta az illetékes, aki több kérdésünkre már nem volt hajlandó válaszolni, mert mint mondta, zentai szempontból a 2017-es év legfontosabb beruházását, a helyi képtár megvalósítását kell intéznie.

Mi sok szerencsét kívántunk a munkájához, még akkor is, ha egyes kollégák megkérdőjelezik ennek a beruházásnak a fontosságát, azzal érvelve, hogy a város tényleg annyira jól áll minden téren, hogy egy képtár építése a legfontosabb feladat?!

Elnézést, kicsit elkalandoztak a gondolataink: ezúton kívánunk minden, távfűtést használó zentai polgárnak kellemes fotoszintézist és hőenergia elraktározást!

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr4112250456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása