NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Három A. Vučićot és két T. Nikolićot indít az SNS az elnökválasztáson

2017. február 16. - AlladiN1999

Azután, hogy szerda este Tomislav Nikolić megünnepelte:

  1. az államiság napját,
  2. 65. születésnapját,
  3. és azt, hogy fia is Aleksandar Vučićot támogatja a még ki nem írt, de közelgő elnökválasztáson,

Szerbia elnöke úgy döntött, hogy nem hagyja cserben hű partnerét, a Vajdasági Magyar Szövetséget, és ő is jelölteti magát az elnökválasztáson.

vucic_2.jpgEz az információ igen nagy vihart kevert a Szerb Haladó Párt berkein belül, különösen azért, mert félnek, hogy megoszlanak majd a párt szavazói, s végül egyik jelöltjük sem jut be a második fordulóba. Szerencsére a hatalmon levő párt rendelkezett erre az eshetőségre is egy zseniális tervvel, amelyet még a radikálisos időszakukban dolgoztak ki. Az SNS szűk vezetőségétől kapott információk szerint a Szerb Haladó Párt három Aleksandar Vučićot és két Tomislav Nikolićot indít majd a választásokon. Annyit sikerült még megtudnunk az éjjel, hogy jelenleg zajlik ezeknek az embereknek a megkeresése, mert nem elég a névegyezés, teljes mértékben hasonlítaniuk kell az eredeti A. Vučićra és az originál T. Nikolićra.

tomo_1.jpg

Az ötlet azért zseniális, mert A. Vučić így egyszerre három, T. Nikolić pedig két helyen tud kampányolni. Meg nem erősített hírek szerint az elnökválasztási kampány alatt az Informer 8 oldallal bővíti a lapszámot, a Pink Tv pedig 28 órás műsort sűrít majd bele egy napba.

A VMSZ-ben értetlenül állnak az információ előtt, s egyelőre csak egy rövid sajtóközleményt adtak ki:

„Ez egy összetett helyzet, amiben mi a kivárásra játszunk. Ha megtudjuk, hányas sorszám alatt indul az européer, a korábban lapokat milliós büntetésekkel sújtó, igazi A. Vučić és a jóelnökünk T. Nikolić, akkor értesíteni fogjuk a tagságot, hogy kire kell szavazni, és kire nem. Talán a legjobb lenne mindkettőt, vagyis a két igazit bekarikázni, mert ha a másik nyer, akkor nemcsak, hogy megharagudhat ránk, hanem, ahogy elnök úr korábban mondta, a csöcs is kieshet a szánkból”.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr9612264914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása