NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Valójában egy norvég tévé felvételét kapta fel a vajdmagy internet

2018. december 08. - RockMeAmadeus

konz.JPG

Néhány nap alatt hatalmas népszerűségre tett szert a vajdasági facebookozók körében az a tévéfelvétel, amelyen egy fiatal riporterhölgy egy idősebb férfit faggat a konzurmírozási szokásairól. A videó sikerén a szabadkai székhelyű Pannon RTV annyira felbuzdult, hogy sajátjaként kezeli azt, és felkérést intézett a VajdaságHub nevű oldalhoz, hogy azonnal távolítsa el. Ehhez képest, mint azt az NKPress mindenhol jelenlévő és megbízható bár kissé alkoholizmusra hajlamos forrásaitól megtudta, a felvétel valójában egy oslói kis kábelcsatorna, a Panntorget tulajdona, a riport pedig a Norvégiában működő Szerb Nemzeti Tanács vikingeknek szervezett szerb nyelvi felzárkóztató képzésének vizsgatémája. Mint azt hírportálunknak az oslói SZNT elnöke Eugen Hajnalsson elmondta, képzésük nagyon sikeres, számos, a felvételen is látható, később tévés karriert befutó végzősük van, akik ilyen igényességgel sajátították el a szerb nyelvet.

Megkerestük az ügyben a Panntorget tévé vezetőségét is, akik jogi lépések megtételét fontolgatják a felvételt magáénak tartó szerbiai médiaházzal szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr8214462484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása