NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Egy ember nevetett a Sas-kabarén, a falut karantén alá helyezték

2017. január 23. - RockMeAmadeus

4644.jpgIgazi sorstragédia történt a Bács-Kiskun megyei Kiskuruttya faluban, ugyanis egy helybeli nevetett a Sas-kabaré egyik poénján történetén. A férfi egy helyi kocsmában ült, amikor a pultos véletlenül az ATV-re kapcsolta át a tévét, ahol épp ez a műsor ment. A vendéglátó ipari egységben dermedt csönd lett, mindenki meredten nézett maga elé, nem tudta miféle csapás ez, amikor váratlanul az egyik vendég hahotázni kezdett.

„Hát ez jó, még, hogy mi nyávog Móricka a víz alatt, hát a Vasmacska, hahahaha” – visította emberünk. A helyzetet a pultos mentette meg, aki igen gyorsan visszanyerte lélekjelenlétét, átkapcsolt az M1-re, és egy kis migráncsozástól helyreállt a lelki béke a kocsmában.

Az eset azóta folyamatos beszédtéma a városban.

„Pedig udvarias, kedves ember volt, segített behordani a tűzifát” – mondta el az egyik szomszédasszonya Joli néni, aki régóta ismeri a férfit. „Jó családból származik, a szülei szépen nevelték, ki gondolta volna, hogy valójában ilyen” – tette hozzá fejcsóválva.

„Együtt dolgoztunk a szövetkezetben. Olyan pontosan senki nem szórta a trágyát mint ő. El se tudtam volna róla képzelni ilyen borzalmat” – mondta Sándor, akit szintén megrázott a dolog.

„Jól van, jól van, a rokonom, na és? Attól még én rendes ember vagyok. Bizonyítani tudom, hogy nem is nézem azt a műsort, nem hogy nevessek rajta” – mondja az NKPressnek duzzogva Jenő.

A férfit a pszichiátrián kezelik, ahol a Sas-kabaré jeleneteivel tesztelik állapotát. A faluban a katasztrófavédelem karantént helyezett el, helikopterekkel génkezelt humorbonbonokat szórnak le, a helyzet feszült. Segítséget testvértelepülésüktől az igényes, életszerű humorban világelső vajdasági Zentától várnak. Onnan várhatóan egy feldíszített sínbusznyi saját humoristát küldenek, akik többek között a fűtésről és a sajtkedvelő pékről mesélnek majd vicces történeteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr4212148785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása