NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Újévtől ingyenes lesz a szemételhordás Szabadkán

2018. december 10. - RockMeAmadeus

279159_kontejnerm-nis_ls.jpg

Újabb polgárbarát intézkedésről számolt be Szabadka vezetősége, amelynek célja az életminőség javítása. Újévtől ugyanis ingyenes lesz a szemételhordás, a városban és a peremvárosi településeken is.

„Szeretnénk a lakosság kedvében járni, ezért ingyenessé tesszük újévtől a szemételhordást.

Mindenki ingyenesen elhordhatja a város konténereiben felgyülemlett szemetet, amennyiben szüksége van rá, csak ugye ehhez korán kell kelni, hogy még a Köztisztasági Vállalat teherautója előtt odaérjenek az adott zónába”

– tudta meg az NKPress a Városházán. ugyanis az egyik tanácsos irodájának az ajtaja nyitva maradt és kihallatszott a beszéd.

Ez az intézkedés lesz az önkormányzat karácsonyi és újévi ajándéka a lakosságnak, hiszen a sok ünnep miatt egyes városrészekben hetekig nem lesz szemételhordás, ezért hajnalonta nagyobb lesz a választék is.

A Köztisztasági Vállalat szórólapokon értesíti a lakosságot arról, hogy melyik övezetben mikor hordják el a szemetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr6214468324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása