NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Kidobták a punkzenekarból mert legalább négy akkordot ismert!

2012. április 18. - bettmen

Kidobták Robby Starfucker gitárost a horgosi Lábszagú Csótányimádók nevű punkzenekarból, miután kiderült, legalább négy akkordot ismer.

– Robby megalakulás óta a zenekar tagja volt. Együtt jártunk iskolába, sőt még osztályt is együtt ismételtünk, úgyhogy komolyan csalódtam benne – mondta el az NKPressnek Retkeslábú Joe a csapat énekese. Mint hozzátette, társát egy elhagyott nyilvános vécében kapta rajta, amint Liszt rapszódiáit szólózza a gitárján. – Hazudott, azt mondta három akkordot ismer, azt se mindig. Látni se akarjuk többet – tette hozzá Joe, aki elmondta, főként a közösen elszívott ragasztóra gondol fájó szívvel.

A Lábszagú Csótányimádók nevű zenekar négy éve alakult egy martonosi istállóban. Pszichedelikus country-punkzenét játszanak. Tagjai kivétel nélkül iskolázatlan fiatalok, akik tarajos frizurát hordanak és csak húsvétkor meg karácsonykor mosakodnak. Eddig három nagylemezük jelent meg, a Ló-punk, a Rühöt kaptam anyádtól és a Minden sankon hánytam már című feldolgozásalbum.

Az új gitáros kilétét egyelőre homály és visszafogott hónaljszag fedi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr354459247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása