NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Botrány a Notre Dame-ban: katedrális helyett liberálist építenek

2019. április 24. - RockMeAmadeus

skynews-notre-dame-fire-paris_4641583.jpg

Világszerte botrányt okozott a hithű katolikusok körében, hogy a keresztényi vérrel és verejtékkel összedobott és mások szájától falatot megvonva összegyűjtött több millió euróból a szemét Soros-bérencek katedrális helyett liberálist építenek.

Az NKPress információi szerint a Soros-hálózat által fizetett szolgalelkű migránssimogató bérencmérnökök az instrukcióktól eltérve katedrális helyett egy gigantikus, szivárványszínekben tündöklő liberális terveit készítették el.

És ha mindez nem volna elég, állítólag az épületbe majd beléphetnek muzulmán vallásúak is.

„A liberális hordák újabb pofátlan cselekedetének lehetünk tanúi, vallásunk egyik csodálatos szentélyét gyalázzák meg. Ellenlépésként már szervezzük a milliós Békemenetet Párizsba az ünnepélyes megnyitó napjára, amikor több ciszternányi Esztergomban megáldott szenteltvizet is viszünk magunkkal, amivel lelocsoljuk az új épületet” – nyilatkozta portálunknak Bayor Aszpirin koordibátor.

Információink szerint az ünnepélyes átadáson jelen lesz a francia elnök legkisebb fia, Emmanuel Micron is.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr6814784010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása