NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Az önkormányzatok hétfőtől kézbesítik a hólecsapolási illetéket

2018. december 15. - RockMeAmadeus

18232-sneg-centar-2014-jan.jpg

Hétfőn kezdik kézbesíteni a vajdasági önkormányzatok a hólecsapolási illetéket, értesült az NKPress az egyik közkedvelt szabadkai étteremben, ahol a városvezetés gyűlik össze. Mint elhangzott, a polgárok két befizetőlapot kapnak, az egyik a 2010-2018 decemberéig tartó időszakra vonatkozó összeget tartalmazza, a másik pedig a 2019-2030-ig tartó időszakra szól.

„A számlák befizetési határideje 15 nap. Ezt követően összegzi a szakszolgálat az eredményeket és akik befizették, azoknak a háza elől a téli szolgálat elszállítja a havat” – hangzott el két whisky közt. Akik nem fizetnek, azoknak a háza elé viszik majd a máshol eltakarított havat.

Az illetékesek kiemelték, ha a polgárok ezzel az üggyel is az ombudsmanhoz fordulnak, akkor a jogvédővel is megfizettetik ezt az illetéket, 200 százalékos kamattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr4414486100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása