NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Takarékossági okokból Belgrádban épül fel a palicsi Aqua park

2018. december 09. - RockMeAmadeus

bgnavodi.jpg

A jövő év folyamán elkészül a palicsi Aqua park, jelentette be a szabadkai önkormányzat vezetése a napokban, amivel nem kis csodálkozást váltottak ki a helyiekből. Az NKPress egyik belső embere (kinn ugyanis fázott), megtudta, hogy valóban el fog készülni a vízi élménypark, azonban takarékossági okokból azt Belgrádban építik fel.

„Legyünk reálisak. Palicson a nulláról kellene kezdeni az egészet, Belgrádban meg már úgyis épül a Beograd na vodi projektum, tehát ott vannak az állványok, a munkások, meg hát a rávaló pénz is kormánynál van, mégis csak egyszerűbb, ha nem kell azt Szabadkáig küldeni” – mondta el a szabadkai polgármester vizes és homokos (ügyekkel foglalkozó) munkatársa.

A szakértő szerint azért is hatékonyabb lesz ezt a beruházást a fővárosban megvalósítani, mert Palics is a fővárosi látogatókra számítana, azoknak meg olcsóbb és gyorsabb is a saját vízpartjukra kimenni. Éppen ezért a Száva és a Duna torkolatánál épül majd ki a palicsi Aqua park, amely természetesen felismerhető lesz, ugyanis lebontják és átviszik oda a férfi strand mólóját, a női strand faépületét és a Bagolyvárat is.

„Teljesen autentikus lesz az Aqua park, a palicsiak minden bizonnyal a magukénak fogják azt érezni, arról nem is beszélve, hogy ez mindenképp magyar politikai siker lesz, hiszen Belgrádban lesznek palicsi motívomuk” – tette hozzá a tanácsos, aki azt is elárulta: a palicsiak részére ún. szendvicses busztúrákat szerveznek majd az élményparkba, ahol egy lecsúszás féláron lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr4414466478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása