NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Szeretetszító falfirka jelent meg Szabadkán! A helyzet igen feszült!

2012. február 09. - bettmen

 

A múlt heti temerini incidens után, ahol magyar és szerb fiatalok együtt söröztek, újabb nemzetek közötti incidensre került sor, ezúttal Szabadkán. Kisbajmok városrészben Srbi vole mađare, Srbi a šta je sa nama? Hrvati, és Mađar testvéreink, mi szeretni titek! feliratok jelentek meg - értesült az NKPress.

Félnek.

Az ismeretlen elkövetők vélhetőleg éjszaka követték el tettüket, ugyanis üzeneteiket sötétkék színnel festették fel az Ócskapiac egyik üzletének falára.

Tudósítónk szerint a városban igen feszült a helyzet, fantomsapkás szurkolói csoportok gyülekeznek a Városháza környékén és rendőri védelmet követelnek.

- Félünk, velünk senki se törődik. Ha most itt az emberek elkezdik egymást szeretni, mi biztosan nem vállaljuk érte a felelősséget. Példátlannal tartjuk a történéseket – mondta el az egyik szurkoló, teljesen bizonytalan, remegő hangon, hozzátéve, ha a városi hatalom nem tudja útját állni ennek a toleranciahullámnak, a polgármester mondjon le.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr554085378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása