NKPress (ál)hírportál

NKPress (ál)hírportál

Szabadka: Többen is feleségül mennének a Zöld szökőkúthoz!

2012. február 09. - bettmen

Miután bejárta a világot a hír, miszerint egy amerikai aktivista feleségül ment Seattle-ben egy 107 éves épülethez, hogy megakadályozza annak ledöntését, Szabadkán több városvédő aktivista is hasonló szándékát jelezte a helyi Zöld szökőkút kapcsán.

- Az Anyakönyvi Hivatalban eddig 24 hölgy jelentette be esküvőjét a Zöld szökőkúttal. Szabályosan, hivatalos okmányokkal tették ezt, úgyhogy most tanácstalanok vagyunk, várjuk a szökőkút döntését, melyik hajadont választja – mondta el a hivatal munkatársa az NKPressnek.

Mint megtudtuk, a házasulandó hölgyek mindegyike a Szabadkaiak a szabadkai Szabadkáért nevű polgári egyesület tagjai, szándékuk pedig megőrizni a szökőkutat.

- Hát az uramat senki nem fogja lebontani vagy lezárni. Szét is verem a pofáját annak, aki hozzá nyúlna – mondta az egyik hölgy.

Mint azt Cikkelyi Zoltán válóperes ügyvéd elmondta, a házasságnak jogi akadálya nincs, ugyanis az önkormányzattal a szökőkút nem állt házasságban, ez csupán élettársi viszony volt. Ha a szökőkút törvényesen mást választ, nyugodtan hozzámehet – mondta az ügyvéd.

A polgármesteri hivatalban elmondták, szerintük házasságszédelgőkről van szó, akik a vagyona miatt mennének hozzá a vőlegényhez, ugyanis az tekintélyes értékű Zsolnay kerámiagyűjteménnyel rendelkezik

Az NKPress úgy tudja, a szökőkút násznagya egyik közeli rokona, a Kék szökőkút lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://nkpress.blog.hu/api/trackback/id/tr664085322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása